Çift Anadal- Yan Dal Programları

Psikoloji bölümündeki öğrencilerimiz, çift anadal programı ile “Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi”, “Uluslararası İlişkiler”, “Sosyoloji”, “İşletme” ve “Halkla İlişkiler ve Tanıtım” gibi ilgili yönetmelik uyarınca tercih edebileceği bölümlerde dönem uzatmaksızın iki farklı alanda lisans diploması alma hakkına sahiptir.

Psikoloji bölümü lisans öğretim programına kayıtlı olan öğrencimiz, üniversitemizdeki farklı bir bölümden bazı dersleri eş zamanlı ve başarıyla tamamlayıp, yan dal programlarıyla farklı bir alanda bilgilerini arttırarak sertifika alabilirler.

Çift anadal ve yan dal imkânları ile öğrencilerimiz, eğitim gördükleri dönem içerisinde kendilerini geliştirerek, yeterliliklerini diploma ve sertifika ile belgeleyebilmektedirler.

Designneuro